2011-04-08

Feathers, boxes and napkins!

Jag cyklade för första gången i år, idag. En sann miljövän åker bil en gång varannan månad (åkte bil i söndags från Sjöstaden till Skanstull), åker kollektivt när det är kallt, går när det är nära och cyklar när det är varmt.

Årets första cykeltur gick till stan. Jag ramlade in på American Classics som ligger under Gallerian. De som jobbar där kan inte prata, men det gick att handla där ändå. Det fanns så mycket romantiska saker, sånt där som är snyggt i lagom doser. Jag botaniserade bland servetterna för att få en ny sorts blommor till kommande decoupageprojekt. Körsbärsblommor.


Efter att ha stött på en vän som jag inte sett på länge och till på köpet blivit pappa sen senast, råkade jag hamna på Panduro utan att egentligen ha någon direkt plan för vad jag skulle ha. Det går att impulshandla där också.

Tre pappaskar. Får se vad som händer med dem. De kommer med största sannolikhet inte att se sådär grådassiga ut resten av livet i alla fall.

Svarta små fjädrar. Jag har varit sugen på att köpa fjädrar ett tag, men det är oklart vad jag ska använda dem till. Fjädrar är burleskt, vintage och så himla läckert. Känns väldigt 2011 på alla sätt eftersom det är i ropet med burlesk- och vintagestil (om det undgått någon).

De här rackarna införskaffade jag också. De kommer att dekorera någonting i mitt hem så småningom. De var ännu mer läckra än de svarta och hade jag haft ganska många fler hade jag kunnat göra såna där viftgrejer som burleskstripporna har. (Jag behöver utveckla mitt burleska ordförråd.)

Inga kommentarer: