2015-10-30

Blått och vitt


Den här mössan började jag sticka på för att jag hade slutat sticka på sockarna nedan. Jag behövde ett nytt tunnelbaneprojekt, så jag började kvällen innan jag skulle till jobbet. Dagen efter vaknade jag med halsont och allmän sjukdomskänsla. Det var för en vecka sen, så det blev en sjuksängsstickning istället. Den är inte klar än, det kanske syns. Måste fästa trådar och sy ihop den där bak. Sedan ska den sättas på lämpligt huvud och fotograferas.


De här sockarna var min tunnelbanestickning efter att bebiskoftan blev ett alldeles för stort projekt att sticka på trånga utrymmen. Det syns inte, men trådarna ska fästas. Sen ska de sättas på lämpliga fötter och fotograferas.


Aha! Här har vi raggsockar som jag började sticka förra hösten, i slutet av november. Den ena är klar och den andra är på god väg. Nu har jag bara detta som pågående projekt som jag samtidigt har ett intresse av. Alltså det finns påbörjade stickningar som jag låtsas inte finns också. De här efterfrågas lite då och då eftersom golvvärmen inte funkar på alla fläckar på golvet i huset. De är till min fästeman.

Sen kanske det är dags att välja lite andra färger än blått och vitt.

2 kommentarer:

Helga sa...

Fint alltihop! Fick inte alls ihop att den första bilden var en mössa (tills jag läste att den skulle sys ihop) :)

Petra sa...

Alltså mönstret på de sista sockorna är superfint och det gör sig extra fint i svart och vitt!