2015-08-25

Sol och ros


Det var ett tag sen jag la upp något här. Ett tag funderade jag på att sluta blogga eftersom jag inte skapar så mycket och ofta numera. Det måste ju inte vara svart eller vitt utan går bra att lägga upp något då och då. Något som däremot kan hända lite oftare är att jag tar ett varv i trädgården med kameran. Trädgården som blivit lite bortglömd den här våren, sommaren och säkert kommer hösten också att bli halvdan i trädgården. Det finns inte så mycket tid.


Idag har jag ändå lyckats gräva upp en vinranka och plantera en ros vid namn Penny Lane på stället vinrankan satt. Allt medan min lille bebis satt på en filt och tittade på. Hela tiden fick jag kolla solen och flytta på honom så att han inte ska bli bränd.


I samma rabatt växer tomatplantor som jag också bara struntat i, men det blir tomater ändå såklart. Så himla tacksamt att odla tomater. Det är oftast väldigt enkelt.


En annan ros jag köpt i år. Någon finsk sort jag hittade på trädgårdsmässan.


Något annat som sköter sig själv är ju fruktträd. I år igen blir det massor med plommon om inget annat händer med de här karten. Det får bli mycket plommonmos till efterrätt åt Ivar.

Inga kommentarer: