2016-08-25

25 augusti

Jag skaffade en app som hette Gardenize för jag tänkte att jag skulle hålla reda på trädgården. Den passade inte mig. Jag skaffade en femårsdagbok för att berätta vad jag gjort i trädgården olika datum. Det passar mig men jag vill ha med bilder också. Egentligen vill jag göra kartor över trädgården också men det kommer. Så får min egen del behöver jag lägga upp bilder här för att se hur trädgården ser ut från år till år vid olika tider på året. I övrigt hade jag nog tänkt sluta blogga, men man ska aldrig säga så för då kanske man ångrar sig.


Rosen Penny Lane fick en ny gren som växte fort som attan och på den sitter en massa väldoftande rosor och även knoppar idag. Till höger min fantastiska stockros som jag är så glad över. Den har blommat konstant väldigt länge. Se bild nedan för hur den såg ut 2/8-2016.


Jag stoppade ner en hel del slingerkrassefrön på olika ställen i jorden. Här på det kanske mest torftiga stället växte den som bäst. I love it!


Antalet tomatplantor har jag slutat räkna. Och sorterna har jag inte så bra koll på eftersom jag tappade bort mig vid någon av alla omplanteringar. Detta är jag rätt säker på är en Red Pearl i alla fall. Den växer precis vid stockrosen (stammen syns till höger).


Krukodlade Red Pearl på altanen. Jag har fler sorters tomater också. Kanske ska göra ett inlägg med bilder på mina tomatsorter också.


Inga kommentarer: