2013-12-29

Odlingsplaner

Nu ska jag försöka organisera det här med att så det som ska sås i januari. Ibland blir jag helt virrig av allt som jag läst om odling på olika ställen. Var läste jag det? Informationen fastnar men jag minns inte varifrån jag fått det och hur ska jag då kunna dubbelkolla om det verkligen var sant, det jag mindes, av det jag läst. Nåväl. Här kommer mina fattiga kunskaper om det som ska sås i januari.
Den informationen har jag hittat här och fått någorlunda bekräftad genom att läsa här. Bra, nu har jag klart för mig vad jag hittat allt någonstans på nätet. Jag har inte hittat så mycket om detta i mina två trädgårdsböcker men i min egna klippbok om trädgård hittade jag desto mer. Jag skulle vilja göra en trädgårdskalender med vad exakt jag ska så och sätta när utifrån det jag vill odla. Kanske får ta och göra det helt enkelt.

2 kommentarer:

Färgflickan Esmeralda sa...

Åhh så roligt att börja fundera på nästa års sådd! Jag skulle också vilja ha en trädgårds och odlingskalender:-) jag ska helt klart så tomatfrön tidigare i år, tyckte inte att det kändes som att de var riktigt klara när det blev höst i år...

annasaviga sa...

Oj då, nu känner jag mig lite stressad vill jag lova. Förra året började jag inte fundera på trädgården fören i april och då var det ju försent för mycket som jag ville så. Kanske skall ta och göra som du, planera i tid. Egenodlad kronärtskocka skulle ju vara en dröm.