2013-11-14

Handen som inte kan sticka

Det här känns inte alls bra men nu måste jag erkänna det för mig själv. Min handled har drabbats av något. Jag vet inte riktigt vad. Borde väl egentligen gå till doktorn istället för att vara min egen kvacksalvare till doktorn. Igår köpte jag elastisk binda och sån där varför-behandla-hela-kroppen-när-du-vet-var-du-har-ont-salva. Det gör bara mer och mer ont. Det värsta är väl bland annat att jag inte kan sticka. Kan ju knappt skriva på datorn just nu.


Så roliga stickprojekt får liksom ligga och samla damm tills vidare.


Det är förvisso vänster hand men det är först nu jag märker hur mycket händerna måste samarbeta i allt man gör - hela tiden.

5 kommentarer:

garnobarn sa...

trist! hoppas du blir bättre snart.

Ester sa...

Å, nej! Stackare. Hade ont i högra handleden i början på hösten - inget vidare. Mitt hängde förmodligen ihop med felaktigt hållande av datormusen på jobbet, men antar att det inte är det som ligger bakom att du har ont i vänster.. Hör av dig till företagshälsovården, kanske? Kram!

Wallinskaya sa...

Ester: Hur länge höll det i sig? Jag tror mitt har att göra med kombinationen stickning och lövräfsning.

Ester sa...

Jag har haft lite ont i handleden från och till under flera år, men aldrig förut så att jag verkligen plågats av det. Men drygt en vecka efter semestern i år fick jag riktigt ont på "ovansidan" av handleden. Typ i senan som man lyfter långfingret med. Insåg att jag alltid har fingrarna lite lyfta när jag sitter vid datorn och håller i en mus. Som tur var fick jag snabbt en annan mus på jobbet när jag bad om en, och ontet avtog och gick över på kanske tre veckor lite drygt. :)

Om det är lövräfsningen som ställt till det finns det nog hopp! Det kommer att gå över, ta det lugnt med stickandet ett tag bara. Virka kanske funkar?

Wallinskaya sa...

Ester: Jaså! Det är väl det statiska som kroppen inte gillar. Jag kanske ska satsa på att sy färdigt alla grejer som ska sys istället. Det där med virka är inte riktigt min grej ;)