2014-08-22

Några från instagram

Jag visar några utvalda instagrambilder från de senaste veckorna.


Känslan av att ha en vinranka med två klasar på. Inte så få druvor heller. De kanske inte hinner bli klara innan det är för sent, men jag har ännu inte förlorat hoppet. Det är helt fantastiskt. Har inte ätit vindruvor på väldigt länge eftersom det känns som mer skadligt än hälsosamt att äta sådant från affären nu för tiden. Mina hemodlade har jag lite bättre koll på. Uppvuxna mitt i ett berg med kogödsel i jorden.



Medan det fortfarande var varmt och badsuget infann sig åkte vi till Ingarö och badade på en strand som vi inte tänkt bada vid. 



Min mage när det var 111 dagar kvar. (Jag behöver inte säga att jag vet att den med säkerhet inte kommer på den dagen, va?)



Min vän som jag inte träffat på väldigt länge, kom hit på besök en sån där solig men ändå lite vemodig väderdag. Dagen innan jag skulle börja jobba. Hon virkade och jag stickade. Det går att påstå att björkfröna levde rövare och fastnade ungefär överallt.



En dag möblerade vi om lite inför att en ny tv ska köpas in. Vi har två tv-apparater och den yngsta är faktiskt 14 år gammal. Den köpte jag till min första lägenhet. Nu ska vi lyxa till med en sån där platt sak som kanske hänger på en arm. Nåväl, här är en del av orientrummet efter att vi ändrat om. Skulle vara skönt att få bort strukturtapeten.



En slända på bordet där ute.

1 kommentar:

Esmeralda Steén sa...

Haha:-D mina vindruvor har kommit ungefär lika långt som dina, jag har också hoppet kvar!