2014-09-15

Soliga september

Det fattades inspiration att göra ett inlägg och jag svepte bara med kameran över trädgården idag för att det var så fint väder. Jag är ledig idag och det är jag mest för att jag kan välja att vara ledig eller jobba på måndagar och tisdagar. Vilken lyx egentligen! Inte för att jag blir rikare ekonomiskt på att vara ledig men just idag kändes det som att kroppen behövde chilla lite.


Det är fint och mäktigt att se kronärtsskockan och broccolin växa fast mindre mäktigt att den inte ger mig något att äta.


Nypon är också fina att se på trots att de är alldeles prickiga.


Jag var lite orolig över tomaterna och dess gröna färg som aldrig verkade övergå till rött. När solen är framme går det ju dock rätt snabbt och snart blir det tomatpaj för att vi inte hänger med att äta i växternas takt.


Mina föräldrar var här i helgen. Bland annat satte min pappa ut väldigt många plantor och rensade bort ogräset innan. Jag har inte orkat pga graviditeten och den konstiga arbetsställningen man måste ha för detta. Pappa däremot har ju bara en gipsad högerarm så han fixa det utan problem.


Konstig vinkel det blev, har roterat bilden men ingen såg normal ut så jag undrar hur det gick till när jag tog den.

För övrigt såhär dagen efter valdagen kan jag bara säga, för att vara positiv, att jag är glad över den gröna delen av resultatet.

1 kommentar:

Helga sa...

Finns ju andra former av rikedom än ekonomiska :) Fina bilder!