2013-01-12

Önskedrömmar

Eftersom det finns en plan att köpa ett hus inom den närmaste framtiden, kan jag inte låta bli att drömma om saker jag vill göra i det huset. I sådär lagom arbetssam utsträckning vill säga. Jag kan tänka mig att måla lite väggar, sätta upp lite hyllor och kanske eventuellt lägga golv. På sin höjd tapetsera. Huset ska alltså vara ganska neutralt och inflyttningsklart när det köps, för det kommer alltid finnas en miljon projekt ändå. Först och främst vill jag ha min egen ateljé/pysselrum. Där ska allt som just nu väller ut ur min förhållandevis lilla garderob, få gott om plats. T.ex. vill jag ha skåp med glasdörr så att jag lätt kan se vad som finns inuti skåpet. Där ska det finnas tyg och garn. Något åt det här hållet:


Bilden till vänster har jag lånat härifrån.

Sen skulle det ju vara bra att sortera och hålla bra ordning på såna där små grejer, allt från en liten knappnål till ett pappersark. Det kan förvaras på flera hyllor. Titta så fint det skulle kunna vara:

Källa


Andra små drömmar jag smyger med är att inreda en toalett i mörk boudoirstil. Exempelvis med svart pärlspont på halva väggen, en rosenmönstrad tapet ovanför den, schackrutigt golv, guldinramad spegel, kandelaber och någon liten gardin i vinröd sammet. Jag försöker febrilt hitta något liknande, men det var svårgooglat. Ni får helt enkelt stå ut tills den är klar.

1 kommentar:

Emmas dagar sa...

Vackra skåp!
Tröjan som krympte var stickad i Drops Alpaca.