2013-10-24

Att göra eller bara drömma

Det är så mycket jag tänker att jag vill göra, men som jag inte riktigt kan prioritera. Istället sitter jag och letar mer grejer jag kan göra... utan att göra det. Här är exempel på sådant jag vill göra:


Med nytt badkar är jag ju extra sugen på att göra egna badbomber. Recept och bilden är hämtad från Dump Your Frump.


Vi har en brun bod i trädgården. Den skulle jag vilja dekorera som en cirkusvagn på utsidan. Bilden har jag lånat från Sitronfjeril


Skulle vilja sticka något med flamingos på. Bilden är från Knitpicks.


Eller varför inte med rävhuvuden på. Bilden är från Villapallo.


Om någon ska få en present vore det mysigt att göra en flaska med ingredienserna till någon smaskig kaka och receptet till det. Fast å andra sidan, varför inte baka kakorna också? Bild och tips från Architecture Art Design.


Och när jag ändå var inne på det där med att göra egna badbomber. Jag skulle vilja göra egen tvål också. Fast nu fick jag två hemmagjorda ekologiska tvålar i födelsedagspresent så behovet är inte jättestressat. Bild och tips från Brit + Co.

3 kommentarer:

Ester sa...

Kul grejer! Speciellt fina är de de stickade vantarna med flamingos! Känner igen det där med att vilja göra men inte prioriterar. Det är så mycket man vill prioritera, så något prioriteras ju då också ner..

Becka [fotoblogg] sa...

Åh så fina saker!
sv: Du anar inte så glad jag blir, som det värmer. Tusen tack kära du!
Fredagskram. ♥

Jennie Bergius - färg och kärlek sa...

Mycket kul saker! Å jag älskar ju det där stickade :)

En bebismössa vore jättefint! Så kul! Då blir det ett litet kort med vallmo till dig med :) Får se hur jag målar det, går ju inte att få "samma motiv" men något med vallmo ska det bli :)

<3 Jennie