2013-10-30

Rött i orientrummet

Bortse från bildkvaliteten. Vad är det som blir så fel? Jag har lagt upp flera bilder den senaste tiden som ser ut som skräp när de kommer in i programmet.


Nu har jag höstlov och vi får låna mina föräldrars bil en hel vecka eftersom de har åkt utomlands. Det betyder shopping i bilvänliga områden och shopping av stora saker. Och bortforsling av stora saker också förstås. Idag har jag köpt tre olika sorters röda tyger bland annat. Det här tyget är ett rött sammetstyg från Stoff och Stil. Jag fick hjälp av en kvinna som tittade på kjoltyg och var lite längre än jag och nådde upp att ta ner rullen åt mig. Som utbyte fick jag vara smakråd åt henne och hon var även lite sugen på tyget jag skulle ha. Nu har jag bara provisoriskt satt upp det här tyget för det hemska 80-talsinspirerade trappräcket som av en händelse finns i orientrummet. Det sitter än så länge bara uppe med häftstift och till min förskräckelse har jag förstås köpt lite för lite tyg och varför gjorde jag det? Det var nog för att det var så längesedan jag mätte hur mycket det skulle gå åt, så måttet måste ha krympt på vägen till affären. Nu får kreativiteten ta över och hitta på ett bra sätt att få detta att se riktigt snyggt ut.

3 kommentarer:

garnobarn sa...

Ska bli såå spännande att få se orientrummet.

sandralinnea sa...

Jag läste något om att det tillkommit nån autoredigering i blogger som gör bilder fula. Det ska gå att stänga av i inställningar så att bilderna inte ändras när de läggs in, vet inte exakt var men det kan du nog klura ut själv :).

Wallinskaya sa...

Aha, ska jag genast luska i. Tack för tips!