2014-05-15

Tulpanerna-Rådjuren 1-0Jag är så himla glad för att jag trotsade rädslan för att tulpaner skulle bli rådjursmat. Varje dag jag ser att de står kvar är jag nöjd. Den dagen de är uppätna har jag åtminstone fångat dem på bild.


Det är en hel del kirskål och annat grönt ute i trädgården, men jag har hellre en vildvuxen oas än en platt golfbana utan själ. Kirskålen är förstås mitt ständiga åbäke att jobba med, liksom att sluta förtränga att sniglarna är på ingång. Vet fortfarande inte om det är mördande eller bara vanliga men sniglar i allmänhet är nog det sista djuret på min lista i ordningen över djur där det bästa kommer först.


Förgätmigej har ju totalinvaderad vissa delar av trädgården också. Så himla gulligt.


Sorry att jag bloggar så sällan och att jag bloggar om exakt samma sak när jag väl bloggar igen.

2 kommentarer:

annasaviga sa...

Vilken mysig trädgård du har. Vi köpte ju hus (med tillhörande trädgård då) för två somrar sedan. Innan oss så har det bott trädgårdsmänniskor med tantig smak, så det är väldigt platt och tillrättalagt hemma hos oss. Fina rabatter (som jag totalt massakrerat) mycket gräsmatta och lite buskar här och var. Platt och trist, men någon gång så skall jag väll få ordning på den :)

Wallinskaya sa...

Tack, Anna! Ja, det är ju inte alltid positivt att få sig en välskött trädgård. Här var det ju mycket jobb att gräva fram trädgården för all kirskål och massa övervuxna buskar och träd överallt, men desto lättare att forma den till lite vildvuxen och bohemisk. Men efter en tid får du säkert ordning på din också. :)