2012-05-27

Portugal?


Portugal?

torsdag 5 februari 2009 Panaji, Indien
Nu har vi åkt ifrån paradiset och hamnat i Portugal istället. Vi åkte igår och det känns lite sorgligt. Goa är en portugisisk gammal koloni så det är lite förvirrande att vara här. Är vi i Europa eller i Indien? Det är också ett ganska rikt område eller åtminstone Panaji som vi är i nu. Tur för mig för idag fick jag äta något annat än kyckling (griskött).

Vi har lite pengaproblem, därav internettandet. Emma och jag får inte ut några pengar men vi har pengar kvar på kontot så vi är ganska lugna ändå. En teori är att efter Karins stora uttag fanns det inte så mycket pengar kvar i bankomaten.

Emma mår bra igen efter sin lilla magåkomma. Hon var lite slapp igår när vi reste bara, men vem blir inte det i värmen och den enorma mängden människor som bara kryllar i dessa tåg. Vi valde att lyxa till det med en taxi istället för buss sista biten. Det var som en rikshalimousine, men det gick så skumpigt och väsnades så mycket att lyx kanske är att överdriva.

Jo, det var ju Emmas födelsedag igår också. Det firade vi genom att äta på en båt samt fika på glass på cafe med AC som hette duga.

Nu ska vi leta upp en annan bankomat och hoppas på bättre lycka.

Inga kommentarer: