2012-05-31

Ryssen kommer


Ryssen kommer

måndag 9 februari 2009 Goa, Indien
Det händer inte så mycket nu. Vi bor i en hydda med veranda som har havsutsikt. Livet i Goa (Arambol) är lite mer turistigt än Gokarna. Det kryllar dessutom av ryssar. Inga fördomar, men det känns som att våra tidigare bilder av ryssar är bekräftade. Dom dricker verkligen öl till frukost och är stora som hus.

När vi kom hit i fredags eller om det var i lördags och hoppade av den skumpiga bussen fick vi ett egentligen ganska dyrt taxierbjudande för att ta oss ner till stranden. Hade vi dessutom vetat att det var på ett litet lastbilsflak vi skulle åka hade vi ju kanske prutat ner det ännu mer, men det var ju en upplevelse. Vi slapp dela det med grisar i alla fall.

Nu bor vi som sagt i en hydda. Det är sjysst, man blir lite nojig av alla ljuden bara. Rasslande, klättrande på väggar och tak.

Vi har hittat en restaurang som visar film varje kväll. Igår såg vi the Beach. Det kändes ganska märkligt, som att man emellanåt var inuti filmen. Fläkten i filmen fladdrade ovanför oss och så vidare.

Igår var Emma och jag på massage. Massörerna var tonåringar. Jag blev masserad av en liten kille som knappt kunde engelska, men han kunde massage.

Annars: morgonyoga på stranden, shopping i de oändliga mängder av stånd som finns här. Prutandet har äntligen blivit en vardag och går bra.


Inga kommentarer: