2012-12-09

Den färdiga beatniktröjan

Här har vi den färdiga gula tröjan, i samma färg som en lussekatt. Jag har redan upptäckt två fel på den, men jag kan faktiskt inte se felen så väl när jag tittar på bilden och det ena felet sitter över brösten och där brukar ju folk se annat än fel, så jag får nog bara leva vidare och låtsas som att det inte finns några fel. 

Historien började i september med att jag köpte fem nystan av gul Safran, ett garn från Drops som jag även använde när jag stickade polkatröjan


Egentligen skulle garnet varit en aning grövre, därför är mönstret lite smalare på min tröja, än vad det är på originalet.
Bild från Knitty

 


Det hade aldrig gått så fort att sticka tröjan om jag inte varit sjukskriven från jobbet i två månader.


Jag älskade att sticka den här tröjan och är så nöjd med resultatet. Så pass att jag är otroligt sugen på att sticka en till, fast med lite grövre bomullsgarn och i en annan färg förstås. Är sjukt sugen på mintgrön, men jag kanske inte orkar göra en hel till och omväxling förnöjer, så vi får se hur det blir helt enkelt.


4 kommentarer:

Petra sa...

Den är så fin och jag är sjukt imponerad (och avundsjuk över att du är så grym på flätor)!

sandralinnea sa...

Den blev verkligen superfin! Och nej, något småfel gör verkligen ingenting, det är bara charmigt att det inte är helt perfekt. Jag kan inte se några fel heller :)

Wallinskaya sa...

Petra: Du kan säkert också göra flätor! :)

Sandra: Tack, det ska ju synas att man gjort den själv osv :)

Louise sa...

Kanonfin! Jag förstår att du är nöjd.