2013-08-27

Lindy long time ago

Nästa vecka ska jag börja på lindy hop-lektioner igen. Det var sannerligen längesedan så nu är det dags igen. Jag har gått på medelnivå ganska många gånger men tänker gå ner en nivå för att verkligen komma igen. Det blir säkert bra för mig och så kunde jag paranmäla mig med min number one danskavaljer som också ville borsta av sig dammet på nivån under.

Anledningen till att jag blev sugen på att dansa igen är...

...att vi tog några steg i stadsparken i Lund i somras. Här ser vi våra vänner som legat i lite mer.


...att vissa är så grymma på att dansa och det ser så fantastiskt roligt ut. Här kollar vi på lindyuppvisning utanför Kulturhuset under Stockholms kulturfestival.I helgen besökte vi Stortorpsparken i Trångsund som hade "folkparkskväll i retrostil". Förutom kvinnan på strutsen såg vi rockabillybandet Shirley Bee & The Bitchslap uppträda. Fantastiskt.


Kidsen mätte sin styrka. Från baby till superman.


Å så söndagen som blev spiken i kistan. Gunhild Carling big bands show i Vitabergsparken med dansuppträdanden av Harlem Hot Shots. Gunhild Carling kan spela alla instrument och dansa alla möjliga danser, är akrobatisk och karismatisk som få. Showen är fylld av familjemedlemmarna som spelar alla sorters instrument och alla har någon talang vid sidan av som gör det hela till en enda stor varietéföreställning. 


Hur många kan spela trumpet på toppen av en pyramid?


1 kommentar:

Färgflickan Esmeralda sa...

Lindy hop har jag bara provat en gång, men det var väldigt roligt! jag och min man var på varieté med Ginhild Carling en gång, fantastisk stämning :)
Ha en fin dag! / Esmeralda