2012-04-13

Projekt som inte blivit av... än!

Ibland är det bra att gå tillbaka och reflektera över det man gjort... och inte gjort. Den här bloggen använder jag inte bara för att förmedla något till andra, visa vad duktig jag är och försöka få något sålt. Jag använder den till lika mycket för att spara bilder, inspireras igen, hitta ett recept jag behöver när jag åkt ifrån min receptbok eller... bli påmind om vad jag sagt att jag skulle göra.

Följande har fortfarande inte blivit gjort av det jag sagt att jag ville göra. Det är mycket bättre att vara ärlig och erkänna att ibland snackar jag bara om vad jag ska göra. Nu när jag kan gå tillbaka i arkivet är det mycket lättare att se vad jag sagt att jag skulle eller ville göra. Det här handlar alltså enbart om vad jag inte gjort och kanske behöver bli påmind om för att det var en kul idé.


Jag tycker fortfarande att det är en bra idé, fast jag vet fortfarande inte vad jag ska virka.Som sagt, om några år hittar jag ett perfekt användningsområde till det.Alltså, av det ena nystanet blev det en mössa (tror jag) och det andra nystanet ligger och samlar damm bland annat garn. Någon kofta blev det aldrig.Jag letar fortfarande. Synd att jag klippte bort en bit av tyget som skulle bli sjal. Nu blev det ju överdelen till en klänning istället.Och den ligger fortfarande i min bortglömda to do-hög på byrån. Något gick snett och jag orkade inte fixa felet. Borde jag göra någon dag. Det har ju gått många månader sen hon beställde den.Den kvällens ändring på det resulterade nog i en massa sömmar och inget vidare bra resultat.Jag brukar hälsa på dem när jag ser dem i garderoben. Ganska liten sannolikhet var det, men livet är ännu i slut för dem. Är dock inte ett smack sugen på att göra något med dem. Har noll inspiration där.En vacker dag syr jag något och tänker att det vore snyggt att sätta dit en fjäder på det.


Det påbörjades vintern 2007/2008 och har jobbats på lite till och från. Hur svårt kan det vara. Vad är det som hindrar mig?


Jag började med photo a day challenge. Faktum är att jag fortfarande använder första bilden som profilbild på Facebook så helt dumt var det inte. Sex bilder blev det och det går att se dem här.


3 kommentarer:

Ester sa...

Bra samling projekt ju! Du kan virka en typ av "vedkorg" fast för tygbitar eller garnnystan, av plastpåsarna. Det funderar jag på att göra, fast av vanliga tygremsor, med en stor virknål.

Petra sa...

Jag hade också en ide om att göra något med gamla plastpåsar. Jag gjorde en korg. Den blev skitful. Jag slängde den när jag kommit halvvägs. Jag rekomenderar därför att du ska prova virka en matta av ngt slag...

Wallinskaya sa...

Spännande att alla (inklusive jag alltså) tycker att plastprojektet känns mest på. Matta är ju en bra idé. En matta som jag kan ge i födelsedagspresent till min mamma. Då blir hon glad som en choklad.