2014-07-11

Bebiskofta och mössa

Nu är min bebiskofta klar! Den blev ju inte riktigt som jag tänkt mig men jag är nöjd ändå. Ärmarna är hopplöst snurriga i formen och jag vet inte om det går att lösa på något sätt genom att blocka?


Nej, den var ju inte helt klar än. Varför ska jag alltid fuska? Knapparna köpte jag igår men det betyder inte att de trollades fast av sig själva.


Den här koftan är ju inte bara vilken kofta som helst utan den är till den där sparven som ligger i min mage så jag fortsätter och stickar ett kit. Jag har börjat sticka på en av mina paradmössor som ska matcha koftan. Det är viktigt att matcha när det kommer till bebisar.


Jag stickade färdigt koftan på en vecka ungefär bara. Det var rätt snabbt för att vara jag, men det går ju snabbt att sticka små plagg förstås. Här nedan ser ni en färdig sådan mössa i en lite spejsad färgsättning.


4 kommentarer:

Emmas dagar sa...

Grattis till lille sparven i din mage! Så roligt!

Ester sa...

Kommer bli så himla fint på bebisen! Kram

annasaviga sa...

Grattis till sparven! Det kommer att bli en välklädd liten krabat märker jag.

Petra sa...

Så kul att ni väntar smått! Vilken lyx för bebisen att få en egen matchande kollektion. =) Färgkombinationen är ju galet fin. Du kanske kan fukta koftan och sätta den på någon stor docka så att ärmarna liksom lägger sig?