2014-03-03

Den nya hallen

Bilderna är inte så bra, men här kommer de i alla fall. Hallen hur den såg ut först och hallen hur den såg ut sen. Nu är ju alla kläder och skor på plats också och ser kanske ännu trevligare ut, men det är kanske mer som ska göras där ändå. T.ex. hitta ett snyggare golv. Vi får se om det ens kommer hända.


Det som blivit gjort är alltså att de här hemska ribborna har klätts in av MDF och därmed utgör en vägg. Mycket prydligt och snyggt. Det är min far som har utfört snickararbetet. Målningen stod jag för själv. Uppsättning av alla hyllor har jag gjort tillsammans med mr C.


Det syns inte så tydligt på bilderna här men ytterdörren har ju också en list runt sig och jag fattar inte hur man kan spika upp lister utan att spackla över spikarna och springorna mellan listerna vid hörnen och sedan måla över det. Nu syns detta fula ännu tydligare och jag vet inte om jag pallar göra detta. Inte nu i alla fall. Nu är ju sportlovet liksom slut.


Hallen och köket hänger som sagt ihop och köket ska också målas om från vitt till courage blue (som färgen heter, nämner inte var jag köpt den för de betalar mig inte för det) när jag har lov nästa gång kanske.

2 kommentarer:

annasaviga sa...

Mycket bättre blev det! Definitivt en bättre hatthyllelösning. Min man är alltid redig och spacklar och målar när han har satt nya dörrfoder (har blivit en del då vi ju köpte huset för 1,5 år sedan) så jag håller med dig om att det är något som man bör göra. Men man kan ju inte hinna med allt på samma gång.

Ester sa...

Så bra det blev!!